• Tel: + 86-532-88278277
  • Surélék: admin@shichengsj.com
    • facebook
    • googleplus
    • LinkedIn
    • twitter
    • youtube

    PP, pe, PC mesin lambar usik

    Pondok Description:

    Aplikasi wangunan Kantor, gedung, mal, fasilitas olah raga, puseur hiburan sarta Utiliti cahaya hateup. Stasiun, taman mobil, saung, lounge koridor platform. Bandara, pabrik kaamanan ku bahan lampu. tatanén modéren jeung industri aquaculture na indoor pools ngojay atrium. Kota Expressway viaduct jeung nois halangan. Tanda iklan, buleud lampu iklan jeung perenah tampilan paméran. Kantor jeung tinggal swasta ngeunaan diversion indoor, anu bat kulawarga ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    aplikasi

    wangunan kantor, gedung, mal, fasilitas olah raga, puseur hiburan sarta Utiliti cahaya hateup.

    Stasiun, taman mobil, saung, lounge koridor platform.

    Bandara, pabrik kaamanan ku bahan lampu.

    tatanén modéren jeung industri aquaculture na indoor pools ngojay atrium.

    Kota Expressway viaduct jeung nois halangan.

    Tanda iklan, buleud lampu iklan jeung perenah tampilan paméran.

    Kantor jeung tinggal swasta ngeunaan diversion indoor, kulawarga mandi pancuran, partisi kamar.

    PC, PP, pe kisi lambar, lebar 2500mm, ketebalan 2-40mm;

    Tujuan utama: bahan ngawangun, iklan, hiasan, bungkusan, sarta widang lianna.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !