Tambahan-lebar Tonjolan palapis & Lamination Mesin

      Pondok Description:

      Classicx Series tambahan-lebar Tonjolan palapis na laminating Line mangrupakeun ngaropéa, tinggi produksi pertengahan jeung mesin hi-tungtung dirancang ku FEEC. mesin geus dirancang jeung researched ku téhnologi canggih, maké pe / PP salaku bahan baku bisa coated laminated kalawan palastik anyaman lawon. Ieu mangrupakeun alat-alat-kinerja tinggi pikeun ngahasilkeun produk lawon tambahan-lega. Aplikasi: Ieu geus loba dipaké pikeun ngahasilkeun fabrics palastik anyaman tambahan-lega kayaning cloths sunshade, tarpaulin, cloths cai-buktina, geo ...


      jéntré produk

      Tags produk

      Classicx Series tambahan-lebar Tonjolan palapis na laminating Line mangrupakeun ngaropéa, tinggi produksi pertengahan jeung mesin hi-tungtung dirancang ku FEEC. mesin geus dirancang jeung researched ku téhnologi canggih, maké pe / PP salaku bahan baku bisa coated laminated kalawan palastik anyaman lawon. Ieu mangrupakeun alat-alat-kinerja tinggi pikeun ngahasilkeun produk lawon tambahan-lega.

      aplikasi:

      Hal ieu loba dipaké pikeun ngahasilkeun fabrics palastik anyaman tambahan-lega kayaning cloths sunshade, tarpaulin, cloths cai-buktina, geotextiles, lawon bungkusan beurat-tugas, banner flex, jsb lebar Maximum tiasa nepi ka 6200mm.

      kaunggulan:

      kustomisasi fleksibel bisa minuhan tungtutan béda konsumén.

      mesin adopts overhead-tipe extruder, sarta bisa ngadopsi strukturna béda nurutkeun syarat produk béda.

      Dua extruder na ngerek paeh bisa ngahontal ganda laminating samping dina hiji proses;

      Ieu bisa dilengkepan ganda-sisi squeezer na dryer salaku pilihan pikeun ngahasilkeun cai-jet produk lawon kamar.

      Corona treater sarta Unit percetakan nu pilihan pikeun produk anu peryogi percetakan dagang na pola sanggeus laminating

      Bagian lamination bisa dilengkepan tilu roller calender, éta cocog pikeun ngahasilkeun lega cadar jeung max. ketebalan nepi ka 3mm;

      speed laminating bisa ngahontal 150m / mnt nurutkeun sarat customer.

      model

      kamanunggalan SJ120 / FMS3200 SJ150 / FMS4200 SJ180 / FMS4500 SJ200 / FMS6200
      Lamination Width mm 2500-3100 3600-4100 3000-4300 5000-6100
      Lamination ketebalan um 0.01-0.10 0.01-0.10 0.01-0.10 0.01-0.10
      Mékanis Line Speed m / mnt 20-200 20-200 20-150 20-200
      Screw diaméterna, L / D mm Φ120 × 33 Φ150 × 33 Φ180 × 33 Φ200 × 33
      roller Panjang mm 3200 4200 4500 6200
      T-maot Panjang lip mm 3250 4250 4600 6250
      Max.Unwind / mundurkeun roll diaméterna mm 1200 1200 1200 1200
      total daya KW 210 350 400 420
      Konsumsi hawa M 3/ mnt 0,8 1.0 1.2 1.2
      cooling Cai M 3/ mnt 0,8 1.0 1.2 1.2
      total Beurat ton 34 46 55 65
      Ukuran garis (L × W × H) m 12 × 18 × 4,5 14 × 20 × 4,7 14 × 22 × 5 15 × 23 × 5

    • Saméméhna:
    • Hareup:

    • 
      WhatsApp Online Chat !