12 patén-patén

    95FF30D6D49C8F62FA29F5926D6C04B2

     

    parusahaan urang gaduh 20 insinyur pikeun rarancang jeung sanggeus layanan jualan, urang meunang 12 patén-patén tina mesin, Urang bisa ngahasilkeun mesin ku klien ngaropéa. 


    
    WhatsApp Online Chat !