• Tel: + 86-532-88278277
 • E-mail: admin@shichengsj.com
  • facebook
  • googleplus
  • LinkedIn
  • Cicëroj
  • YouTube

  Pas sherbimit te shitjes

  DSCF6338

  IMG_5139

  Nëse kjo është e para-shitjes ose pas shitjes, ne do t'ju ofrojë shërbimin më të mirë për të le ju e dini dhe të përdorin produktet tona më shpejt.

  1.To të sigurojë instalimin dhe test për makinë.
  2.To ofrojnë formula dhe teknologjisë së produkteve dhe të dhënat e furnizuesit e lëndëve të para
  3.To ofruar trajnime teknike për të klientëve punëtor
  4. Të jetë përgjegjës për shërbimin e mirëmbajtjes 


  
  WhatsApp Online Chat !