• Tel: + 86-532-88278277
 • E-mail: admin@shichengsj.com
  • facebook
  • googleplus
  • LinkedIn
  • Cicëroj
  • YouTube

  12 patentat

  95FF30D6D49C8F62FA29F5926D6C04B2

   

  Kompania jonë ka 20 inxhinierë për projektimin dhe pas shitjes shërbimi, ne kemi marrë 12 patentat e makinës, Ne mund të prodhojnë makine nga klientët përshtatur. 


  
  WhatsApp Online Chat !