12 патенти

    95FF30D6D49C8F62FA29F5926D6C04B2

     

    Нашата компанија има 20 инженери за дизајн и по продажбата на услугата, ќе добиете 12 патенти на машина, Ние може да произведе машина од страна на клиентите се изменуваат. 


    
    WhatsApp Online Chat !