• Tel: + 86-532-88278277
  • E-mail: admin@shichengsj.com
    • facebook
    • googleplus
    • linkedin
    • twitter
    • youtube

    PP, PE, PC mesin sheet kothong

    Short Description:

    Aplikasi Bangunan kantor, bale, mal, fasilitas olahraga, pusat hiburan lan keperluan cahya gendheng. Stasiun, taman mobil, papan ndhelik, Lounge dalan platform. Bandara, pabrik keamanan dening bahan cahya. tetanèn Modern lan industri tlatah banyu liyané lan njero ruangan renang atrium. City Expressway viaduct lan gangguan alangan. Pratandha iklan, kothak cahya iklan lan tata tampilan pameran. Kantor lan panggonan pribadi pangalihan njero ruangan, bat kulawarga ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    aplikasi

    Bangunan kantor, bale, mal, fasilitas olahraga, pusat hiburan lan keperluan cahya gendheng.

    Stasiun, taman mobil, papan ndhelik, Lounge dalan platform.

    Bandara, pabrik keamanan dening bahan cahya.

    tetanèn Modern lan industri tlatah banyu liyané lan njero ruangan renang atrium.

    City Expressway viaduct lan gangguan alangan.

    Pratandha iklan, kothak cahya iklan lan tata tampilan pameran.

    Kantor lan panggonan pribadi pangalihan njero ruangan, kulawarga jedhing padusan, pemisahan kamar.

    PC, PP, PE pola sheet, jembaré saka 2500mm, kekandelan 2-40mm;

    Tujuan utama: bahan bangunan, iklan, hiasan, packaging, lan kothak.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !