PP, PE, PC mesin sheet kothong

      Short Description:

      Aplikasi Bangunan kantor, bale, mal, fasilitas olahraga, pusat hiburan lan keperluan cahya gendheng. Stasiun, taman mobil, papan ndhelik, Lounge dalan platform. Bandara, pabrik keamanan dening bahan cahya. tetanèn Modern lan industri tlatah banyu liyané lan njero ruangan renang atrium. City Expressway viaduct lan gangguan alangan. Pratandha iklan, kothak cahya iklan lan tata tampilan pameran. Kantor lan panggonan pribadi pangalihan njero ruangan, bat kulawarga ...


      Detail produk

      Tags Product

      aplikasi

      Bangunan kantor, bale, mal, fasilitas olahraga, pusat hiburan lan keperluan cahya gendheng.

      Stasiun, taman mobil, papan ndhelik, Lounge dalan platform.

      Bandara, pabrik keamanan dening bahan cahya.

      tetanèn Modern lan industri tlatah banyu liyané lan njero ruangan renang atrium.

      City Expressway viaduct lan gangguan alangan.

      Pratandha iklan, kothak cahya iklan lan tata tampilan pameran.

      Kantor lan panggonan pribadi pangalihan njero ruangan, kulawarga jedhing padusan, pemisahan kamar.

      PC, PP, PE pola sheet, jembaré saka 2500mm, kekandelan 2-40mm;

      Tujuan utama: bahan bangunan, iklan, hiasan, packaging, lan kothak.


    • Previous:
    • Next:

    • 
      WhatsApp Online Chat !