banyu HDPE lan sumber gas mesin pipe

      Short Description:

      Aplikasi: Kanthi line produksi iki sampeyan bisa ngapus kualitas dhuwur gedhe diameteripun sumber banyu lan sumber gas pipo. Pipo diprodhuksi dening baris kita duwe kaku banget lan keluwesan, resistance penjilat ewah-ewahan bentuk, panas-linkage.Large diameteripun HDPE pipo banget miwiti muter peran penting banget ing banyu kutha lan sumber gas sistem. Properties lan Kaluwihan: Ing baris produksi kasusun saka sistem kontrol, extruder, jamur, unit kalibrasi, ngusungi-mati unit, cutter planet lan stacke ...


      Detail produk

      Tags Product

      Aplikasi: Kanthi line produksi iki sampeyan bisa ngapus kualitas dhuwur gedhe diameteripun sumber banyu lan sumber gas pipo.

      Pipo diprodhuksi dening baris kita duwe kaku banget lan keluwesan, resistance penjilat ewah-ewahan bentuk, panas-linkage.Large diameteripun HDPE pipo banget miwiti muter peran penting banget ing banyu kutha lan sumber gas sistem.

      Properties lan Kaluwihan: Ing baris produksi kasusun saka sistem kontrol, extruder, jamur, unit kalibrasi, ngusungi-mati unit, cutter planet lan stacker.

       peralatan Hilir: baris iki nglumpuk pola utawa jamur spiral, unit tipe kalibrasi anyar lan uyuh cooling perlu. Advanmced PLC sistem kontrol lan layar Cairan-kristal chromal gedhe nggawe operasi luwih trep, gadhah antarmuka manungsa-mesin loropaken.

      Model saka Producting Line SJQG-Z90x30-160 SJQG-Z120x33-450 SJQG-Z150x33-630 SJQG-Z200x33-1200
      Model saka Extruder SJ90 × 30 
      SJ30 × 25
      SJ120 × 33
      SJ30 × 25
      SJ150 × 33
      SJ30 × 25
      SJ200 × 33
      SJ30 × 25
      Pipe Diameter Range (mm) ф 40- ф 160 ф 160 ф 450 Ф315- ф 630 ф 710- ф 1200
      Output (kg / jam) 200 500 700 1300
      Total Power (KW) 130 260 350 500

      pipe pe


    • Previous:
    • Next:

    • 
      WhatsApp Online Chat !