• Tel: + 86-532-88278277
  • E-mail: admin@shichengsj.com
    • facebook
    • googleplus
    • linkedin
    • twitter
    • youtube

    banyu HDPE lan sumber gas mesin pipe

    Short Description:

    Aplikasi: Kanthi line produksi iki sampeyan bisa ngapus kualitas dhuwur gedhe diameteripun sumber banyu lan sumber gas pipo. Pipo diprodhuksi dening baris kita duwe kaku banget lan keluwesan, resistance penjilat ewah-ewahan bentuk, panas-linkage.Large diameteripun HDPE pipo banget miwiti muter peran penting banget ing banyu kutha lan sumber gas sistem. Properties lan Kaluwihan: Ing baris produksi kasusun saka sistem kontrol, extruder, jamur, unit kalibrasi, ngusungi-mati unit, cutter planet lan stacke ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Aplikasi: Kanthi line produksi iki sampeyan bisa ngapus kualitas dhuwur gedhe diameteripun sumber banyu lan sumber gas pipo.

    Pipo diprodhuksi dening baris kita duwe kaku banget lan keluwesan, resistance penjilat ewah-ewahan bentuk, panas-linkage.Large diameteripun HDPE pipo banget miwiti muter peran penting banget ing banyu kutha lan sumber gas sistem.

    Properties lan Kaluwihan: Ing baris produksi kasusun saka sistem kontrol, extruder, jamur, unit kalibrasi, ngusungi-mati unit, cutter planet lan stacker.

     peralatan Hilir: baris iki nglumpuk pola utawa jamur spiral, unit tipe kalibrasi anyar lan uyuh cooling perlu. Advanmced PLC sistem kontrol lan layar Cairan-kristal chromal gedhe nggawe operasi luwih trep, gadhah antarmuka manungsa-mesin loropaken.

    Model saka Producting Line SJQG-Z90x30-160 SJQG-Z120x33-450 SJQG-Z150x33-630 SJQG-Z200x33-1200
    Model saka Extruder SJ90 × 30 
    SJ30 × 25
    SJ120 × 33
    SJ30 × 25
    SJ150 × 33
    SJ30 × 25
    SJ200 × 33
    SJ30 × 25
    Pipe Diameter Range (mm) ф 40- ф 160 ф 160 ф 450 Ф315- ф 630 ф 710- ф 1200
    Output (kg / jam) 200 500 700 1300
    Total Power (KW) 130 260 350 500

    pipe pe


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !