Tambahan-jembaré Extrusion Coating & laminasi Machine

      Short Description:

      Classicx Series Tambahan-jembaré Extrusion Coating lan Laminating Line punika selaras, dhuwur produksi agêng lan mesin hi-end dirancang dening FEEC. mesin dibangun lan riset dening teknologi, nggunakake PE / PP minangka bahan mentahan kanggo ditutupi laminated karo plastik dirajut kain. Iku peralatan dhuwur-kinerja kanggo prodhuksi produk kain ekstra-sudhut. Aplikasi: Punika wiyar dipigunakaké kanggo prodhuksi rasukan plastik dirajut ekstra-sudhut kayata lawon sunshade, tarpaulin, lawon banyu-bukti, geo ...


      Detail produk

      Tags Product

      Classicx Series Tambahan-jembaré Extrusion Coating lan Laminating Line punika selaras, dhuwur produksi agêng lan mesin hi-end dirancang dening FEEC. mesin dibangun lan riset dening teknologi, nggunakake PE / PP minangka bahan mentahan kanggo ditutupi laminated karo plastik dirajut kain. Iku peralatan dhuwur-kinerja kanggo prodhuksi produk kain ekstra-sudhut.

      aplikasi:

      Punika wiyar dipigunakaké kanggo prodhuksi rasukan plastik dirajut ekstra-sudhut kayata lawon sunshade, tarpaulin, lawon banyu-bukti, geotextiles, kain packaging heavy-tugas, banner lentur, etc. jembaré maksimum bisa nganti 6200mm.

      kaluwihan:

      pangaturan dhewe fleksibel bisa ketemu panjaluk beda pelanggan.

      mesin adopts nduwur sirah-jinis extruder, lan bisa nganggo struktur beda miturut syarat produk beda.

      Two extruder lan nggeret die bisa entuk pindho laminating sisih ing salah siji proses;

      Iku bisa dilengkapi pindho sisih squeezer lan dryer minangka opsi kanggo prodhuksi banyu-jet produk kain kamar.

      Corona treater lan unit printing opsi kanggo prodhuk sing kudu printing merek dagang lan pola sawise laminating

      Ing bagean laminasi bisa dilengkapi telu roller tinggalané, iku cocok kanggo prodhuksi sudhut sheets karo max. kekandelan nganti 3mm;

      kacepetan Laminating bisa tekan 150 meter / min miturut syarat customer.

      model

      unit SJ120 / FMS3200 SJ150 / FMS4200 SJ180 / FMS4500 SJ200 / FMS6200
      laminasi Jembar mm 2500-3100 3600-4100 3000-4300 5000-6100
      laminasi kekandelan um 0.01-0.10 0.01-0.10 0.01-0.10 0.01-0.10
      Teknik Line Speed m / min 20-200 20-200 20-150 20-200
      Meneng Diameter, L / D mm Φ120 × 33 Φ150 × 33 Φ180 × 33 Φ200 × 33
      roller Length mm 3200 4200 4500 6200
      T-Die Length Lip mm 3250 4250 4600 6250
      Max.Unwind / mundur cepet muter Diameter mm 1200 1200 1200 1200
      Total Power KW 210 350 400 420
      Konsumsi Air M 3/ min 0,8 1.0 1.2 1.2
      cooling Water M 3/ min 0,8 1.0 1.2 1.2
      Total Bobot ton 34 46 55 65
      Size Line (L × W × H) m 12 × 18 × 4.5 14 × 20 × 4,7 14 × 22 × 5 15 × 23 × 5

    • Previous:
    • Next:

    • 
      WhatsApp Online Chat !