• Tel: + 86-532-88278277
  • Surélék: admin@shichengsj.com
    • facebook
    • googleplus
    • LinkedIn
    • twitter
    • youtube

    Saatos jasa jualan

    DSCF6338

    IMG_5139

    Naha éta téh pre-diobral atawa sanggeus-jualan, urang baris nyadiakeun Anjeun sareng ladenan pangalusna mun ngantep anjeun terang tur nganggo produk urang leuwih gancang.

    1.To nyadiakeun instalasi tur test pikeun mesin.
    2.To nyadiakeun Rumusna jeung téhnologi produk jeung katerangan ngeunaan suppliers bahan baku
    3.To nyadiakeun latihan teknis pikeun worker konsumén '
    4.To jadi jawab jasa perawatan 


    
    WhatsApp Online Chat !