• Tel: + 86-532-88278277
  • Surélék: admin@shichengsj.com
    • facebook
    • googleplus
    • LinkedIn
    • twitter
    • youtube

    15 taun pangalaman

    66eaea25

    Qingdao Shicheng Plastik mesin Co., Ltd specializes di manufaktur kapasitas tinggi alat mesin palastik parusahaan .The locates di geulis basisir kota-Qingdao na enjoys kaayaan lalulintas merenah jeung lingkunganana geulis .Owing hiji sistem desain canggih tur tim teknisi skillful, pausahaan teh tinggi perusahaan -tech combing kalawan panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung layanan teknis.

    parusahaan urang kaliwat sertipikat ti ISO9001 nu: 2000 International Quality System .Products kaasup mesin sareng plastik palastik produk mesin .Plastic nyertakeun extruders runtuyan pipa, plat & lambar, profil, Unit granulating, mesin Daur mulang plastik sarta crusher leuwih ti 20 jenis 100 variétas produk .plastic utama nyertakeun pipa, panels, jandela & panto propil produk .We boga warung dipake sampel jeung technicians terampil.

    parusahaan urang boga kakuatan téhnik perkasa sarta kapasitas ngembangkeun sarta owns puseur prosés canggih jeung kontrol numeris .Shicheng boga kaunggulan mutlak dina widang anu sarua di nagara kami jeung dibagikeun di pasar teh pangbadagna .We gaduh technicians profésional anu akrab jeung trend pasar jeung ngajaga kerjasama nutup kalawan institut desain panalungtikan kimia, universitas sarta akademi, bisa ngarobah hasil téhnologi pang anyarna jeung quickest speed .We anu exporting mesin kami Mexico, Pakistan, Kazakstan, Chili, Iran Vietnam, Turki, Korea, Rusia jeung Ukraina. parusahaan urang ngéléhkeun persetujuan konsumén 'ngaliwatan kualitas alus teuing jeung layanan sampurna.


    
    WhatsApp Online Chat !