• Tel: + 86-532-88278277
  • Surélék: admin@shichengsj.com
    • facebook
    • googleplus
    • LinkedIn
    • twitter
    • youtube

    12 patén-patén

    95FF30D6D49C8F62FA29F5926D6C04B2

     

    parusahaan urang gaduh 20 insinyur pikeun rarancang jeung sanggeus layanan jualan, urang meunang 12 patén-patén tina mesin, Urang bisa ngahasilkeun mesin ku klien ngaropéa. 


    
    WhatsApp Online Chat !