• Tel: + 86-532-88278277
  • E-mail: admin@shichengsj.com
    • facebook
    • googleplus
    • LinkedIn
    • Cicëroj
    • YouTube

    Pas sherbimit te shitjes

    DSCF6338

    IMG_5139

    Nëse kjo është e para-shitjes ose pas shitjes, ne do t'ju ofrojë shërbimin më të mirë për të le ju e dini dhe të përdorin produktet tona më shpejt.

    1.To të sigurojë instalimin dhe test për makinë.
    2.To ofrojnë formula dhe teknologjisë së produkteve dhe të dhënat e furnizuesit e lëndëve të para
    3.To ofruar trajnime teknike për të klientëve punëtor
    4. Të jetë përgjegjës për shërbimin e mirëmbajtjes 


    
    WhatsApp Online Chat !