• Tel: + 86-532-88278277
  • E-mail: admin@shichengsj.com
    • facebook
    • googleplus
    • linkedin
    • twitter
    • youtube

    Sawise dodolan layanan

    DSCF6338

    IMG_5139

    Apa iku wis sale utawa sawise-sales, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo layanan paling apik kanggo supaya ngerti lan nggunakake produk kita luwih cepet.

    1.To nyedhiyani instalasi lan test kanggo mesin.
    2.To nyedhiyani rumus lan teknologi produk lan informasi penyedia bahan baku
    3.To nyedhiyani technical training kanggo buruh pelanggan '
    4.To tanggung jawab kanggo maintenance 


    
    WhatsApp Online Chat !