• Tel: + 86-532-88278277
  • E-mail: admin@shichengsj.com
    • facebook
    • googleplus
    • linkedin
    • twitter
    • youtube

    15 taun pengalaman

    66eaea25

    Qingdao Shicheng Plastic Machinery Co., Ltd spesialisasi ing Manufaktur dhuwur kapasitas peralatan mesin plastik .Perusahaan locates ing ayu gisik kutha-Qingdao lan seneng kondisi lalu lintas trep lan lingkungan ayu .Owing siji sistem desain majeng lan tim Teknisi skillful, perusahaan punika dhuwur perusahaan -tech pathêt karo riset, pembangunan, produksi lan layanan technical.

    Our company wis liwati certificate saka ISO9001 ing: 2000 International Quality System .Prodhuk kalebu mesin lan plastik plastik produk mesin .Plastik isine extruders seri saka pipo, piring & sheet, profil, unit granulating, mesin recycle plastik lan crusher luwih saka 20 jinis 100 varieties produk .Plastik utama isine pipo, Panel, jendhela & lawang profil produk .Aku duwe toko apa sampel karo teknisi trampil.

    Our company wis daya technique kuwoso lan kapasitas pembangunan lan ndarbeni tengah proses majeng karo kontrol angka .Shicheng nduweni kauntungan absolut ing lapangan padha ing negara kita lan nuduhake ing pasar paling gedhe .Aku duwe teknisi profesional sing menowo karo gaya pasar lan tetep cedhak cooperation karo Riset institut desain kimia, universitas lan colleges, bisa ngowahi asil teknologi paling anyar karo cepet kacepetan .Aku sing ngekspor mesin kita Mexico, Pakistan, Latvia, Chile, Iran Vietnam, Turkey, Korea, Rusia lan Ukraina. Our company menang disetujoni pelanggan 'liwat banget kualitas lan layanan sampurna.


    
    WhatsApp Online Chat !